Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (3.57 secunde)
Cand voi vedea o asemenea captura, am sa-l felicit pe indian pentru ca a scapat de capuse. Ceea ce nu se spune niciodata este ca lantul unor asemenea lovituri duce pe cai aproape nebanuite.
In data de 20.08.2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat trei perchezitii domiciliare in Bucuresti, la domiciliile lui B.
Vamesii bulgari de la punctul de trecere a frontierei Vidin au capturat ieri 438 grame de cocaina, informeaza Agerpres.ro citand un anunt al Agentiei Vamale de la Sofia.
Peste un milion de pastile incadrate in categoria drogurilor de mare risc au fost descoperite in punctul de trecere a frontierei Bechet.
Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost implicat in scandalul "Tigareta 1", primul mare caz de contrabanda cu tigari ajuns in justitie, dar dupa cercetare, dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale.
Tariceanu a mentionat ca ceea ce ingrijoreaza Bruxellesul nu este coruptia mica - a vamesului mituit cu 2-3 cartuse de tigari sau al functionarului care ia mita 6.000 de euro, ci marea coruptie.
Basescu a sustinut ca Tariceanu a renuntat la anticipate dupa ce s-a intalnit cu un om de afaceri, cu un important ziarist si cu un reprezentant al unei companii internationale de tigari.
Majorari si la tuica si tigari Accizele vor creste si la alcoolul etilic (cu 185,35 euro/hl alcool pur), la þigarete (cu 5,63 euro/1000 þigarete).
Este stiut de orice galatean ca foarte multe societati importante din oras au dat faliment imediat dupa ce au fost privatizate pe bani de tigari, asta in situatiile fericite.
Incepand de la 1 iulie, accizele la tigari si alcool se vor majora. Aceasta decizie este inclusa intr-un proiect al Ministerului Finantelor, de armonizare a accizelor cu legislatia Uniunii Europene.
Pana la sfarsitul lui 2006, fumatorii vor da cu 14 pana la 20 de mii de lei vechi mai mult pentru un pachet de tigari.
pe langa acestea, marfurile nealimentare au crescut cu 0,14%, mai ales datorita preturilor de la tigari si consumabile, care s-au majorat cu 1,2% si respectiv 0,7%.
Revocarea demisiei, dupa o intilnire a premierului cu un om de afaceri Mai mult, seful statului sustine ca decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a renunta la demisie si la anticipate a fost luata dupa o intilnire pe care premierul a avut-o cu un om de afaceri, un ziarist si reprezentantul unei multinationale de tigari.
In alta ordine de idei, premierul a mai declarat ca Executivul doreste reducerea numarului de antrepozite fiscale, astfel incat Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala sa poata controla in mod eficient aceste antrepozite, in scopul reducerii contrabandei cu bauturi, produse petroliere si tigari.
Nu inteleg cum in atatia ani, Politia nu a reusit sa descopere hotii, banditii, vandalizatorii, nici un traficant de cafea, tigari, alcool, cand se face trafic in plin centrul orasului”, a mai aratat Max Badin.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au aplicat amenzi in valoare de 71.300 si au confiscat tigari de contrabanda in valoare de aproximativ 65.000 de lei, in cadrul unei serii de verificari desfasurate de la inceputul acestei luni.
Basescu a sustinut ca Tariceanu a renuntat la anticipate dupa ce s-a intalnit cu un om de afaceri, cu un important ziarist si cu un reprezentant al unei companii internationale de tigari.
Fumam, de la 11 ani, tigari Amiral, in wc-ul de la scoala, ca tot baiatul care se respecta, a mai dezvaluit criticul.
Ignorandu-se interesele individului, in anii dictaturii a fost desfiintata statia Calarasi- Port, iar cladirea ei si-a uitat utilitatea sociala si farmecul ei de opereta, devenind un economat de unde marinarii isi cumparau conserve si tigari, apoi s-a transformat in magazie, depozit de materiale, loc pentru diverse sedinte si mai tarziu nu stiu ce a mai ajuns.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
google-analytics.com